16 Şubat 2014 Pazar

TÜRK ORDUSU KİMİN ORDUSU?



Bir dahili bedbaht;

“PKK Türk Ordusunu Küllüm Ediyor ve Hallaç Pamuğu Gibi Atıyor” 

diyor !!!



Yazar Kılıklı Taraf’tar, Sözüm sana, bu kadar gürbüz lafları nereden buluyorsun? Genetik şaşılığınız malumdu zaten. Bu günlerde başka saklı kalıtık rahatsızlıkların da çıkmış.. Allah şifalar versin. Bu rahatsızlıklarına rağmen bile mazur görülemeyecek derin hakaretler savurmaktasın. Hangi ordudan bahsettiğinin bilincindesindir umarım. Yoksa bu kelimeler cesaret kelimeleri değil! Olması da mümkün değil. Sevr’de bile, Mondros’ta bile bu kadarına rastlanmadı! Türklere, Kürtlere tam gaz verildiği şu günler de senden de orduya gaz! TSK da bu gazı bekliyordu zaten. Nerenden çıkacağı malum olmasına rağmen.

Çok yücelttiğin PKK’ndan başka benim diyebileceğin bir ordun yok mu yoksa? Yahut var da; karı kız, çoluk çocuk dahil 5000’i bulamadınız mı henüz? Bak amigo, senin babanın senin bu benzer işlerini yaptığı yıllarda sağdan birisi öldürülünce onlarca sol örgüt toptan sahiplenirdi cinayeti. Şizofrenik bir gururla biz yaptık derlerdi sözleşmiş medyacılara. Faşizmden kurtarırlardı Türkiye’yi. Yıllar geçti ve değişen bir şey yok hala. Bunları en iyi bilenlerden biri sen (ailen) olmana rağmen neyin peşindesin? Yoksa, malum cinayet timlerini mi perdeliyorsun PKK ardına?

Sonuçta ne mi olacak? Kıbrıs’ta katledilen yurttaşlarını kurtarmak isteyen Türk Ordusunun paraşütü bile yoktu o dönemde. İthaldi…. Daha bir çok önemli askeri malzemeleri de başka ülkelerden geliyordu. Bugün hepsi var! Daha önemlisi ihraç ediyor! Dünyanın en önemli ordularını giydiriyor! Bir zamanlar yalnızca ithaline değil, kullanılmasına bile izin alınmak zorunda kaldığımız askeri araç, donanım ve teçhizatlarımızı bugün kendimiz yapıyoruz. Tehdit ve dayatmaları da çok sallamıyoruz artık. Üstelik devam eden öldürülmeler (intiharlar)(!) pahasına! 

Bak sana bir teklif. Gel PKK’yı sen yok et! Sokak tabiriyle, kafana göre takıl işte. Ne istiyorsan verelim. Söz! Memlekette özelleştirilmedik bir şey kalmadı zaten sayelerinizde. PKK imhasını da özelleştirip sana ihale edelim. Kaç günde bitirirsin? Ayda? Yılda? Yoksa taşeronluk kesmez mi? O zaman gel Genel Kurmaya Sivil Başkan yapalım seni. Nedir bakalım A,B,C planların? Bu hükümetle mi yola çıkacaksın yine? Yoksa bir B Hükümeti yedeğin var mı zulada? Yoksa bu hükümetle asla olmaz mı diyeceksin? Ne diyeceksin? Ne isteyeceksin? Söyleyemediğin başka gizli dertlerin de olabilir mi?

Bu günlerde herkes bir şey geveliyor. Bari sen ne diyeceksen de. Açıkça de! Artık gizlisi saklısı kalmadı hiçbir şeyin. Avaz avaz söyle. Öyle bağır ki sağır sultan bile duysun. Üstelik ne biçim amigosun sen, bak nakaratını tekrar eden kimse yok! Daha vahimi, tribünlerin de boş üçü beşi saymazsan! Baban bile senden daha fazla doldurabiliyordu. Acaba slogan mı değiştirsen? 

Türk Ordusu sen ve senin gibileri de korur kollar. Bir başka değişle, senin ordun Türk Ordusu olmayabilir ama, Türk Ordusu senin de ordundur. Anlayamadın değil mi? Rahat rahat yiyip için, rahat rahat çıkarın diye. Barış, güven ve huzurlar içinde. Üstelik en radikal azınlıkçılarınıza bile eşit mesafede durur, öz Mehmetçiklerinden ayırt etmez diğerlerini. Adalet adına, doğruluk adına, insanlık adına. Tabii tüm bunlar henüz insan formatından çıkmamışlar için. Çıkanları ise arar bulur, dağın tepesinde veya ovada kendi ininde! Affetmez! Sizin gibilere ve arkanızdakilere rağmen! Vız gelir tırıs gidersiniz topunuz.. 

TSK 800.000 kişi diye yazmışsın! Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Unutma ki TSK demek Türk Ordusu demektir. Ordu demek ise Türklerde; Millet demektir. En son, Kurtuluş Savaşında Türkler 20.000 asker çıkaramaz diyen Sevrciler, Mondrosçular şimdilerde bile hala sayıyorlar…. Türkler kaç kişiydi diye! 

Ya sayanlardan olacaksın, ya da saydıranlardan! 
Hallaç’a pamuk olup atılmadan küllüm, küllüm.

Ali Aslan DUMANOL
Temmuz 2010/Ankara

Hiç yorum yok:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder